Norsk design og norsk nettbutikk


Helt siden jeg i 2000 sydde min første brudekjole, mens jeg studerte til designer og modellør på Esmod i Oslo - har brud vært det aller koseligste jeg jobber med.


Det gir meg så utrolig mye glede å hjelpe en brud å realisere hennes brudedrøm, at nå måtte det bli en egen nettbutikk av det.Den lille brudesalongen


Her i mitt fine atelier/brudesalong på gården hvor jeg bor, ønsker jeg å gi deg en god opplevelse.

Her er det aldri flere på prøving samtidig - slik at du får ro, veiledning, personlig service og god kvalitet.

Det er alltid mye smil, latter og tårer med bruder og deres forlovere eller famile på besøk.Fra 2001 har jeg under mitt merkenavn, ElinDesign, laget helt unike kjoler til helt unike bruder. De fleste hvite, men også rød, blå, lilla og grønne. Jeg har også fått lov til å redesigne gamle brudekjoler om til nye brudekjoledrømmer. 


Og i tillegg fått lage kjole til både mødre, svigermødre, forlovere og søstre.

Kvalitet


Alt brudetilbehør er enten designet og sydd av meg eller fra mine kvalitetsbeviste leverandører. Jeg velger alltid stoffer av god kvalitet og er nok en perfeksjonist i hvordan jeg vil at ting skal se ut. Sender gjerne ut stoffprøver til deg så du kan se farge og kvalitet før du handler.

Alt kan prøves her om du vil ta en tur til Drøbak.


Her lager jeg også kjolen du drømmer om, men ikke finner - eller redesigner en gammel familekjole.

Du finner også et utvalg av kjoler fra Bianco Evento, de har en stor kolleksjon til gode priser som jeg tar imot bestilling på. Trygg og personlig netthandel


Finner du ikke det du leter etter i nettbutikken, så ta kontakt.

Jeg kan stort sett lage eller bestille opp det du ønsker deg.


Ved å handle i en norsk nettbutikk, kan det spare deg for ubehagelige overraskelser og skjulte kostnader.

Jeg ønsker å gi deg god service og personlig veiledning om du ønsker og blir veldig glad om jeg får lov til å hjelpe deg.


Elin