Din drømmekjole


Det er ikke alltid lett å lete etter din brudekjoledrøm. Noen ganger finner man ikke akkurat den som var den helt perfekte. Da kan løsningen være å få designet og sydd din drømmekjole her hos meg. 


Det er en utrolig koselig og spennende prosess. Jeg ønsker å høre dine tanker og vil gjerne komme med mine ideèr og inspill som til slutt ender i din perfekte kjole. Vi kommer til å prøve og tilpasse underveis, noe som gjør at vi kan endre på deltaljene helt til siste slutt. Og kjolen vil også bli 100% tilpasset deg. 


Her er det alltid stille og rolig og aldri mer enn 1 brud av gangen. Og ønsker du å ha med deg noen av dine nærmeste er du hjertelig velkommen til det. Det er gratis parkering rett utenfor døren. 


Prismessig så vil det variere ettersom hva slags kjole du skal ha og hvilke stoffer du velger, men normalt sett ligger prisene fra 7000,- for de helt enkle kjolene og opp til

25 000,- for de mest avanserte. Ta gjerne kontakt om du ønsker en gratis og uforpliktende prøvetime. 


Jeg designer og syr både brudekjoler og festkjoler med tilbehør under mitt merkenavn ElinDesign. For å se mer om hva jeg kan tilby, sjekk ut www.elindesign.no.

Ta gjerne også en titt på hva mine tidligere bruder synes om opplevelsen.