Bianco EventoI tillegg til at jeg lager kjoler på bestilling selger jeg også nydelige kjoler fra Bianco Evento.

Jeg har ikke hele kolleksjonen på lager, men jeg har mange modeller og størrelser du kan prøve. Og det finnes rundt 70 modeller du kan velge fra i katalogen.

Det er både korte og lange modeller, jumpsuit og gravidkjole og størrelsene er fra 34 til 54.


Dette er kjoler som stort sett har bestillingstid på ca. 4 uker som er perfekt dersom du ikke har så god tid, men i høysesong kan det være lenger.

Prisene ligger på 6 500 - 16 000,- kr.


Det perfekte er jo også at du kan få tilpasset kjolen til deg om det trengs her hos meg, og ønsker du å gjøre designforandringer på den så kan jeg hjelpe deg med det og. Alle stoffer kan jeg få tak i fra leverandøren, så det er ikke vanskelig å lage armer på en kjole som ikke har det, eller endre på andre ting. Tilpassning av ferdig kjole ligger som regel på 2 - 5 000,- kr.


Ønsker du å vite mer om Bianco Evento's brudekjoler, eller ønsker å avtale en gratis og uforpliktende prøvetime, så ta kontakt.


Bor du ikke i nærheten og ønsker å få kjolen tilsendt er det mulig. Vi vil kommunisere endel fram og tilbake for å sikre at kjolen passer deg som best mulig så du mest sannsynlig slipper retur.

Man betaler kjolen før jeg sender den og du må godkjenne avtalen min om hvordan jeg ønsker at du skal prøve kjolen hjemme. Skulle den ikke passe så kan du returnere kjolen og få pengene tilbake, så lenge den er i samme stand som den var da du fikk den.


Bianco Evento om sine kjoler:

  • High-quality creations made in EU

  • Each of our products has a classical appeal and a unique style!

  • Timeless designs

    Designed with passion, made ​​with care.

  • Elegance & comfort

    Innovative solutions that add the greatest comfort to your wedding day.